Interieuradvies & styling

Inrichting Babykamer

Sommigen komen er door gebrek aan tijd, energie en/of creativiteit gewoon zelf niet aan toe; de inrichting van de kinderkamer. Welke kleuren kies je bijvoorbeeld voor de muren en welke meubeltjes en accessoires maken het helemaal af? Hoe maak je er echt iets moois en bijzonders van?

Lief Leuk en Hip kan u helpen met de inrichting van de kinderkamer om er een fijne en leuke plek voor uw kind van te maken.

Informeer bij mij naar de mogelijkheden van een persoonlijk Kleur- en Inrichtingsadvies van Lief Leuk en Hip. U ontvangt dan een uitgebreid totaalplan, waarmee u zo aan de slag kunt.

Heeft u hulp nodig om de kamer daadwerkelijk in te richten, dan kan Lief Leuk en Hip u ook daarbij helpen.

Persoonlijk Kleur -en Inrichtingsadvies

De meest ideale plek voor dit adviesgesprek is vanzelfsprekend bij u thuis. Dit persoonlijk adviesgesprek bestaat uit de volgende onderdelen:

– Inventarisatie van de kinderkamer (ruimte, maten, indeling, lichtinval, ligging, etc.). Inventarisatie van uw persoonlijke wensen en smaak.
– U ontvangt na dit gesprek van mij een totaalplan dat de volgende onderdelen bevat:
– Een overzichtstekening van de kinderkamer.
– Kleuradvies m.b.t. meubels, vloer, muren, plafond, kozijnwerk, etc.
– Indelingsadvies voor de kinderkamer (meubels, etc.).-
– Advies voor het gebruik van verlichting en de ‘finishing touches’ van de inrichting; accessoires zoals schilderijen, beddengoed, kussens, een muurschildering, etc.

Met dit totaalplan kunt u zó aan de slag met het mooi maken en inrichten van uw kinderkamer. Ook indien u hulp wenst met de daadwerkelijke inrichting van de kinderkamer kan Lief Leuk & Hip hierin een rol spelen.

Kosten
De kosten van dit persoonlijk Kleur- en Inrichtingsadvies zijn € 125,- per kamer (incl. BTW en inclusief reiskosten in een straal tot 40 km van Zuidhorn, daarbuiten wordt € 0,25 per km in rekening gebracht).

 

    Uw aanvraag voor een Styling versturen: