Pimp je fiets!

De mooiste zadelhoesjes, bagagedragerkussens en fietsstoelkussens vind je natuurlijk bij Lief, leuk&Hip!!

 

Lief, Leuk & Hip

Sinds 2008 is liefleukenhip.nl het adres voor praktische en makkelijk schoon te houden hoezen en kussens voor Stokke baby en kindermeubelen. Naast kussens en hoezen hebben wij ook een leuke collectie producten voor de fiets, zoals zadelhoezen, bagagedrager kussens en bakfietskussens. Sinds kort hebben wij ook een kledinglijn toegevoegd aan onze collectie. Voor trendy jurkjes, tops en rokjes ben je bij ons ook aan het goede adres. En we maken alles op maat!

Waarom bij Lief, Leuk en Hip bestellen?
Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit en geven een persoonlijke dienstverlening. Elke klant, bestelling en bezorging is voor ons belangrijk, we zorgen er voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt.

Waarom shoppen bij Lief, Leuk & Hip?

Trendy

Alle hoezen zijn helemaal op maat gemaakt en passen perfect.

Shop online

Bestel je product gemakkelijk via onze webshop! Lekker makkelijk.

}

Gratis thuisbezorgd

Bezorging bij een bestelling boven €40,- = gratis in NL!

Geboorte cadeau

Verras iemand met een leuk handgemaakt cadeau!

Marije

Super mooi sterren kussenset voor de tripp trapp besteld, niet verwacht dat het zo’n mooi en vooral stevig kussenset zou zijn, erg blij mee! bedankt hiervoor en ook voor de snelle levering!
Lief leuk & Hip
5
2016-11-09T13:26:18+01:00
[su_quote]Super mooi sterren kussenset voor de tripp trapp besteld, niet verwacht dat het zo'n mooi en vooral stevig kussenset zou zijn, erg blij mee! bedankt hiervoor en ook voor de snelle levering![/su_quote]

Willeke

3,5 jaar geleden de kussenset voor onze zoon besteld, waar we tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee zijn. Deze week dus ook maar voor dochterlief besteld die inmiddels ook in de trip Trapp kan. Snelle levering en vrolijke kussens!
Lief leuk & Hip
5
2016-11-09T14:03:17+01:00
[su_quote]3,5 jaar geleden de kussenset voor onze zoon besteld, waar we tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee zijn. Deze week dus ook maar voor dochterlief besteld die inmiddels ook in de trip Trapp kan. Snelle levering en vrolijke kussens![/su_quote]

Carolien

Super blij met onze kussenset! Perfect gemaakt. Onze Finn gaat hier heel veel plezier van beleven. Echt een aanrader! Bedankt Liefleukenhip voor de snelle levering en het lieve persoonlijke bedank kaartje.
Lief leuk & Hip
5
2016-11-09T13:49:56+01:00
[su_quote]Super blij met onze kussenset! Perfect gemaakt. Onze Finn gaat hier heel veel plezier van beleven. Echt een aanrader! Bedankt Liefleukenhip voor de snelle levering en het lieve persoonlijke bedank kaartje.[/su_quote]
5
3
Lief leuk & Hip